Akademikliniken
Akademikliniken finns på flera håll i Sverige och även utomlands och de kan erbjuda det allra mesta inom plastikkirurgi och estetiska behandlingar. Många väljer Akademikliniken just för att det här handlar om en så pass stor organisation där man kan erbjuda allt från tandvård till komplicerade plastikoperationer. Kunskapen är bred och erfarenheten gör att man inte bara kan utföra komplexa moderna behandlingar utan även kan ge den analys som krävs för att operationer och andra typer av ingrepp ska lyckas. Med 3D teknik så kan man få en väldigt bra bild av vad som kan förväntas av en näs- eller bröstoperation.

 

Estetiska behandlingar
Hos Akademiklinikens olika mottagningar så kan man få estetiska behandlingar för att behandla kropp, ansikte och tänder. De kan även erbjuda hårvård och hudvård som inte innebär kirurgiska ingrepp. Den stora variationen av behandlingar är en styrka och den som funderar på att rätta till eller återställa kan få rätt vägledning och analys. Akademiklinikens specialister är legitimerade att arbeta inom områden som:

Medicinsk hudvård
Behandlingar med injiceringar
Plastikkirurgi
Dermatologi
Tandvård
Gynekologi för kvinnor och för män

Med den egna metoden för bröstförstoringar som kallas för Akademisnittet så kan man på ett matematiskt vis få ett slutresultat som stämmer väl överens med den ursprungliga planen. Framförallt så är det här en klinik där man månar om en personlig kontakt både före och efter en genomförd behandling.

Priser och finansiering
Akademiklinikens priser beror på vad som ska utföras och på vem. Om du kommer med en remiss så kan det hända att din sjukvårdsförsäkring täcker behandlingen. Vid ett personligt möte så får du veta vilka alternativ som kan tänkas passa dig och även hur mycket dessa kommer att kosta. I priset så ingår alltid en komplett behandling vilket till exempel kan betyda eftervård efter en plastikoperation.

Svara